Ολοκληρωμένες Λύσεις και Εξοπλισμός Ανάλυσης Φάσματος (TV, Cable & SAT)

Η Εταιρεία

Η PROMAX είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων ελέγχου και μέτρησης, προϊόντων broadcast και εξοπλισμού διανομής σήματος τηλεόρασης.
Οι σειρές των προϊόντων μας περιλαμβάνουν όργανα μέτρησης για την τηλεόραση, την εκπομπή ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος, τα ασύρματα δίκτυα (WiFi), αλλά και δίκτυα οπτικών ινών, αναλυτές FTTH και GPON. Περιλαμβάνονται επίσης και ειδικές διατάξεις-συσκευές προορισμένες για την τεχνολογική εκπαίδευση των φοιτητών σε σχολές και πανεπιστήμια.
Μερικές από τις τελευταίες δημιουργίες της εταιρείας είναι: IP streamers & IP converters (ASI, DVB-T), αλλά και υψηλής ποιότητας διαμορφωτές DVB-T.

Οι αναλυτές φάσματος & τα πεδιόμετρα της PROMAX για την ψηφιακή τηλεόραση - δορυφορική, επίγεια και καλωδιακή, θεωρούνται τα κορυφαία της αγοράς και παραδοσιακά ορίζουν τον πήχη για τον ανταγωνισμό. Μετά τις εξαιρετικές σειρές πεδιομέτρων MC-xxx, PROLINK, TV Explorer, παρουσιάστηκε πρόσφατα η σειρά HD Ranger που έφερε μία ακόμα επανάσταση στον τρόπο μετρήσεων για την τηλεόραση.

Για μισό αιώνα πλέον, η PROMAX έχει την πρωτοπορία στο σχεδιασμό και την παραγωγή οργάνων μετρήσεων.
Η επιτυχία της έχει φτάσει πέρα από τη φαντασία των ιδρυτών της εταιρείας, αφού τα τελευταία 50 χρόνια τα προϊόντα της PROMAX έχουν εξαπλωθεί σε κάθε γωνιά του κόσμου.
Πέρα από την δημιουργία νέων πρωτοποριακών προϊόντων η PROMAX έχει υποστηρίξει την ανάπτυξη της αλλαγής των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, βοηθώντας την εξέλιξη τους σε νέα πρότυπα.
Έχει στηρίξει άλλους κατασκευαστές ηλεκτρονικών στην παραγωγή προϊόντων υψηλότερης ποιότητας και καλύτερης αποδοτικότητας.
Έχει τέλος βοηθήσει ουσιαστικά τα πανεπιστήμια να εξοικειώσουν τους φοιτητές τους με τις νέες τεχνολογίες.

Η τελευταία εικοσαετία η PROMAX Hellas στηρίζει την παρουσία της PROMAX σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες γειτονικές χώρες.
Δεν εστιάζει μόνο στην εμπορική προβολή των προϊόντων της εταιρείας, αλλά και στην απαραίτητη τεχνολογική υποστήριξη βασισμένη στην άριστη γνώση του αντικειμένου, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του τεχνικού κόσμου.
Σημαντικά αρχεία υποστήριξης αναρτώνται σε τακτικότατη βάση στην περιοχή των τεχνικών όπου έχουν πρόσβαση περισσότεροι από 2.500 επαγγελματίες, ενώ δεκάδες τεχνολογικές ημερίδες έχουν συμβάλει στην αρτιότερη προσαρμογή τους στις γοργές τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα μας.
Στην Τεχνική Βιβλιοθήκη τέλος υπάρχει πλούσιο υλικό από παρουσιάσεις & τεστ προϊόντων της PROMAX στον ειδικό τύπο, κυρίως όμως ενημερώνεται συνεχώς μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά επίκαιρων τεχνολογικών άρθρων.

Αυτή η ιστοσελίδα περιλαμβάνει ενημερωτικό υλικό στην ελληνική γλώσσα για τα θέματα που ενδιαφέρουν περισσότερο την ελληνική αγορά.

Η κεντρική ιστοσελίδα της εταιρείας: www.promaxelectronics.com παρέχει πλήρη ενημέρωση και υποστήριξη σε 5 γλώσσες: αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά και ρώσικα.

03 Οκτωβρίου, 2022

Support

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία

  • +30210 9852935
  • +30210 9853735
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow Us

Design & development by Web Intelligence